Zave

Usein kysytyt kysymykset

Tältä sivulta löydät yleisimmät kysymykset ilmalämpöpumppuihin liittyen. Ellet löydä kysymyksiisi vastausta, käänny asiantuntijamme puoleen.

Uuden lämpöpumpun valinta voi olla usein aluksi hyvin monimutkaista, ja on vaikeaa ymmärtää runsasta tietomäärää lämmityslaitteista. Juuri tämän vuoksi olemme tehneet lämmityslaitteen valinnan erityisen helpoksi ja mukavaksi. Olemme koonneet verkkosivuillemme tärkeimmät tiedot erilaisista lämpöpumpuista ja niihin liittyvistä asioista.


Millainen lämpöpumppu valita? Mikä on maalämmön ja ilma-vesilämpöpumpun ero? Kuinka paljon maksaa lämpöpumpun asentaminen? Näihin ja muihinkin kysymyksiin löydät vastaukset Hyödyllistä-otsikon alta. Täältä selviävät sekä laitteiden tekniset kertoimet että lämpöpumppujen erot niiden tyyppien mukaisesti.


Lue lisää, ja löydät vastaukset kysymyksiisi:


Lämpöpumput – hinta ja valinta


  Ilma-ilmalämpöpumput


  Maalämpöpumput


  Ilma-vesilämpöpumput


   Ilmastointilaitteet


   Ellet löydä vastausta kysymyksiisi, lähetä kysymyksesi asiantuntijallemme, ja vastaamme sinulle nopeasti.


   Zave.fi - laajin valikoima lämpöpumppuja Suomessa parhailla hinnoilla


   Zave.fi on osa vuonna 1988 Ruotsissa luotua ja lämpöpumppuihin keskittynyttä Zave Groupia.
   Zave taitavat asiantuntijat auttavat löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen sekä valita sijainnille vastaavan sertifioidun asentajan. Näin ollen taataan paras mahdollinen asennus ja tuotteelle jopa 5-vuotinen täystakuu.

   Innovatiivinen ja nopeasti kehittyvä Zave on tunnettu erinomaisesta palvelulaadustaan, joka on antanut mahdollisuuden olla näkyvillä ja tarjota korkealaatuisia lämpöpumppuja kaikissa Pohjoismaissa. Zave laaja tuotevalikoima, asiakkaat ja heidän tyytyväisyys on aina ensisijalla.

   Meidän asiantuntijamme auttavat sinua löytämään parhaan lämmitys- tai ilmastointiratkaisun.
   Asiakastuki
   Usein kysytyt kysymykset