Zave
Meistä

Tyytyväisempiä asiakkaita, Pienemmät lämmityslaskut luontoa säästäen.

Etusijalla on kestävyys ja toimiva kotitalous kaikissa ratkaisuissamme.- laadukkaasta sisäilmasta, kotisi uusiutuvaan energiaan.


Me teemme tämän tarjoamalla ratkaisuja, jotka käyttävät mahdollisimman vähän energiaa- niin monilla hyödyillä, kuin mahdollista ja niin monelle asiakkaalle, kuin on mahdollista.


Tarjoamme kaikenlaisia lämpöpumppuja lämmitykseen, tehokkaan ilmastointilaitteen viilennykseen, aurinkopaneeleja lämmön ja sähkön tuotantoon sekä älykkäitä latureita sähköajoneuvoihin.


Energiatehokkuutta Pohjois-Euroopan ja Baltian alueella

Palvelemme joka vuosi tuhansia asunnonomistajia, ja olemme ylpeitä voidessamme vaikuttaa parempaan sisäilmaan ja energian kulutukseen kahdeksassa maassa Itämeren alueella.


Ympäristö: 

Ratkaisumme ja tuotteemme minimoivat energiankulutuksen ja ympäristövaikutukset mukavuudesta tai helppokäyttöisyydestä tinkimättä. Ja pyrimme olemaan yhtä huomioiva ympäristön suhteen kaikilla liiketoiminnan osa-alueilla – liiketoiminnan kaikista prosesseista, tuotteen toimitukseen saakka.


Ihmiset: Lämpöpumput, ilmastointijärjestelmät ja aurinkopaneelit tuovat huomattavan ja positiivisen eron sekä käyttäjille sekä ympäristölle, mutta oikean valinnan tekeminen ja oikean järjestelmän ostaminen voi olla vaikeaa. Haluamme tehdä prosessista helppoa ja suoraviivaista, jotta mahdollisimman monet ihmiset voivat siirtyä energiatehokkaisiin ratkaisuihin.


Meidät on perustettu Ruotsissa, jossa aloimme tarjota energiatehokkaita ratkaisuja asunnonomistajille jo vuonna 1988, ja nyt tarjoamme laajan valikoiman älykkäitä energiaratkaisuja koteihin ja toimistoihin kahdeksassa maassa.


6 Syytä valita Zave:

Olemme suunnitelleet suomalaisen organisaatiomme niin, että kanssamme asiointi on turvallista ja helppoa. Olemme tiivistäneet tämän kuuteen lupaukseen sinulle.

 • Laaja valikoima

  Löydät aina tarvitsemasi
 • Hyvät hinnat

  Löydät aina ratkasun, joka sopii budjettiisi.
 • Korkea käyttäjäystävällisyys

  Löydät etsimäsi helposti ja nopeasti
 • Vankka osaaminen

  Saat neuvoja ja ohjeita oikean valinnan tekemiseen.
 • Vaikuttava palvelu

  Sinulla on hieman parempi päivä sen jälkeen, kun olet keskustellut kanssamme.
 • Nopea toimitus

  Saat meiltä kaikki edut mahdollisimman nopeasti