Zave

Ihmiset, joita yhdistää sitoutuminen ympäristö-ystävällisempään tulevaisuuteen

Energia ja energian säästö ovat intohimomme. Haluamme antaa oman panoksemme energia- ja ympäristöystävällisen teknologian laajempaan käyttöön ja pyrimme siirtämään tämän ajattelutavan myös asiakkaillemme. 


Oletko ajatellut, miten voisit antaa oman panoksesi ympäristöystävällisemmän tulevaisuuden hyväksi? Jos olet, tule mukaan, koska olet tullut juuri oikeaan paikkaan.


Energia-alan asiantuntijoina ja kehittäjinä haluamme tarjota sinulle parhaan ratkaisun! Voit antaa panoksesi valitsemalla kotiisi tai toimistoosi lämpöpumpun – ympäristöystävällisen energia- ja kustannustehokkaan lämmitys- ja jäähdytysratkaisun. Tarvitsetko vielä vakuuttelua? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi ja annamme kodillesi parhaan energiaratkaisun! 


Tutustu tiimiimme

Myyntipäällikkö

Joonatan Jumisko

Olen Joonatan, toimin Suomen Zavella toisena myyntipäällikkönä. Olen ollut alalla 4 vuotta ja vahvuuksiani on helposti lähestyttävyys ja ongelmienratkaisukyky. Nämä ovat sellaisia asioita joita saan hyödyntää joka päivä, kun suunnittelen ja myyn asiakkailleni lämmityslaite urakoita. Ihmisten auttaminen ja sopivien lämmitysratkaisujen löytäminen on minulle sydänasia. Sen tulet varmasti huomaamaan, kun asioit kanssani. Käydäänkö yhdessä läpi puhelimitse ja kuvien avulla, että mikä olisi teille sopivin lämmitysratkaisu? Sen pohjalta katsotaan hommalle hinta "avaimet käteen periaatteella". Voit olla rohkeasti yhteydessä minuun.
Puhelin:09 4245 6810

Myyntipäällikkö

Niko Kummala

Olen Niko, toinen Zaven myyntipäälliköistä, Olen toiminut lämpöpumppujen parissa viimeiset 5-vuotta ja ala on vienyt mennessään. Suhtaudun intohimoisesti energia-asioihin ja siihen, miten jokaisen kotitalouden lämmityskulut saadaan maltilliselle tasolle. Kaiken tekemiseni keskiössä on raudanluja ammattitaito ja palvelulupaukseni on aina tyytyväinen asiakas. Ole rohkeasti minuun yhteydessä niin suunnitellaan sinun tarpeillesi sopiva lämpöpumppuratkaisu!
Puhelin:09 4245 6810
TYÖ ZAVESSA

Liity tiimiimme

Jos katsot olevasi alasi asiantuntija ja haluat kohdata uusia haasteita, ota yhteyttä ja lähetä meille ansioluettelosi tai ota yhteyttä ZAVEN LinkedIn-alustan kautta.

MIKSI VALITA ZAVE-LÄMPÖPUMPPU

Lämpöpumppu on ympäristöystävällinen ja taloudellinen lämmitys- ja jäähdytysratkaisu. Se on ympäristöystävällisen tulevaisuuden paras valinta.

 • Energiatehokkuus

  Lämpöpumput ovat erittäin taloudellisia. Ne eivät itse tuota lämpöä tai viileää ilmaa, vaan siirtävät sitä pienen sähkömäärän avulla paikasta toiseen. Tämä tarkoittaa, että saman määrän lämpöä tai jäähdytystä saa paljon pienemmällä energiamäärällä, mikä auttaa säästämään sähkölaskuissa ja vähentämään kasvihuonekaasujen päästömääriä.
 • Kustannusten säästö

  Koska lämpöpumppua voidaan käyttää hyvin erilaisissa ilmasto-olosuhteissa ja sen avulla koti voidaan sekä lämmittää että jäähdyttää, ei investointeja eri järjestelmiin tarvita. Taloudellisuus auttaa myös vähentämään kuukausittaisia sähkölaskuja.
 • Ympäristöystävällisyys

  Energiatehokkaat lämpöpumput tuottavat vähemmän kasvihuonekaasuja ja auttavat vähentämään rakennuksen tai kodin hiilijalanjälkeä.
 • Uusiutuvat energialähteet

  Lämpöpumput voivat toimia uusiutuvilla energialähteillä, mm. aurinko- ja tuulienergialla, mikä vähentää osaltaan fossiilisten polttoaineiden käyttötarvetta ja auttaa taistelemaan ilmastonmuutosta vastaan.
 • Pitkäikäisyys ja turvallisuus

  Lämpöpumpun käyttöön ei liity turvallisuusriskejä, järjestelmät ovat vuototiiviitä ja paloturvallisia, ja niiden käyttöikä perinteisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin verrattuna on suhteellisen pitkä – jopa 20 vuotta tai enemmän, mikä puolestaan auttaa vähentämään jätteitä ja säästää luontoresursseja.