Zave

Ilmastointilaite takaa kotiin hyvän ilman

Pohjoismaiden viileässä ja kosteassa säässä ajattelemme ennen kaikkea lämmityskautta, ja olemme tottuneet panostamaan paljon toimivaan lämmitysjärjestelmään.

Unohdamme usein, että kevät ja kesä saattavat olla hyvinkin kuumia. Lämpimien säiden aikana ei tarvitse ajatella sitä, miten huoneet saataisi lämpimäksi, vaan sitä, miten sisälämpötila pidettäisiin vakaana ja normaalina. Lämpimät säät tekevät myös asunnosta ja talosta hyvin kuuman, usein myös tunkkaisen. Ikkunoiden aukaisu ja tuulettaminen ei ole ratkaisu, koska päivällä se tuo entistäkin enemmän lämmintä ilmaa sisään, ja vasta illalla saadaan viilennystä sisätiloihin. Tällaisessa tilanteessa on tarve hankkia kotiin ilmastointilaite, joka jäähdyttää ja raikastaa ilmaa. Ilmastointilaite on ratkaisu sisäilman säilyttämiseksi vakaana.


Ilmastointilaite kotiin?


Ilmastointilaite jäähdyttää, raikastaa ja puhdistaa sisätilojen ilmaa. Nykyaikaiset ilmastointilaitteet vähentävät myös ilmankosteutta ja epämiellyttävien hajujen syntymistä. On mahdollista hankkia laite, jolla on molemmat ominaisuudet: lämmitys talvella ja jäähdytys kesällä. Tällaisia laitteita kutsutaan invertteri-tyypin laitteiksi, ja ne sopivat Suomen ilmastossa ympärivuotiseen käyttöön.

Unohda kuumat ja tukalat huoneet, ilmastointilaitteella saavutat ihanteellisen ja vakaan sisälämpötilan. Hyvä sisäilma takaa myös hyvän unen ja viihtyvyyden kotona!

Valitse paras ilmastointilaite kotiisi Zavesta. Mikäli tarvitset apua laitteen valinnassa, käänny meidän puoleemme!