Zave

Ilma-vesilämmitys – paras lämmitysjärjestelmä kotiin!

Ilma-vesilämmitys perustuu ilma-vesilämpöpumppuun ja toimii samalla tavoin kuin muutkin lämpöpumput. Ilma-vesilämpöpumppu kerää ulkoilman tallentamaa lämpöenergiaa, muuttaa sen lämmitysenergiaksi ja siirtää sisätiloihin eteenpäin veden välityksellä lämpöpattereita tai lattialämmitysjärjestelmää käyttäen. Ilma-vesilämmitys takaa sisätilojen lämmityksen ja myös lämpimän käyttöveden, minkä vuoksi se on maalämmityksen lisäksi eräs parhaimpia päälämmityslaitteita.


Ilmalämpöpumpun lailla riippuu myös ilma-vesilämpöpumpun järjestelmän tehokkuus ulkoilman lämpötilasta. Ilmalämpöpumpusta poiketen on ilma-vesilämpöpumpulla mahdollista jakaa lämpöenergia yhtenäisemmin suurempien ja jaotettujen huoneiden kesken ja tuottaa myös lämmintä käyttövettä.


Ilma-vesilämmitys pitää lämmityskulut suhteellisen alhaisina. Sähkölämmitykseen verrattuna voi ilma-vesilämmitys säästää jopa 70 %. Todellinen energiankulutus riippuu kuitenkin laitteen tehokkuudesta ja käyttötottumuksista.


Ilma-vesilämpöpumppu on sopiva lämmitysjärjestelmä suurempiin omakotitaloihin ja toimistorakennuksiin, joihin ei ole mahdollista asentaa esim. maalämmitystä. Ilma-vesilämmitys on helppo ja edullinen lämmitysmuoto. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisätietoja.